Fotografiranje v naravi

Lokacija fotografiranja ustvari vzdušje in ton na fotografijah. Odločite se lahko za fotografiranje v naravi, ob vašem najljubšem jezeru ali v parku, v katerega radi zahajate. Lahko pa vam nekaj lokacij, kjer smo že opravili fotografiranje tudi predlagamo.

Fotografiranje na lokaciji je lako velik izziv, ker svetlobe ne moremo kontrolirati. Sonce je lahko premočno in se odbija. Zato je predvsem pomemebno vnaprej planirati lokacijo fotografiranja in ustrezen čas. Idealni svetlobni pogoji so zgodaj zjutraj, ko sonce šele vzhaja ali preden zaide. Težava nastane tudi ob spreminjajočem vremenu, kjer se dnevna luč konstantno spreminja. Zato moramo, kadar fotografiramo družino, kjer je pomemebno sodelovanje med fotografom in vsemi udeleženci, najeti dodatnega asistenta, ki nam ob takšnih situacijah priskoči na pomoč in pridrži dodatno luč in odbojnik. Velikokrat so lahko na lokaciji fotografiranja tudi moteči elementi na katere ne moremo vplivati. Kadar fotografiranje poteka na javnih mestih, smo lahko omejeni zaradi mimoidočih, hkrati pa se je potrebno zavedati, da lahko otroci hitreje izgubijo zanimanje in pozornost, zaradi dogajanja okrog njih.

Studijska fotografija

Ker se včasih časovno težko uskladimo za fotografiranje na lokaciji ob primerni svetlobi, strankam predlagamo fotografiranje v našem studiu, kjer čas ni pomemben. Naš Foto studio, se nahaja v Mestni Hiši, Glavnitrg 1a, v Ljutomeru.

Studijska fotografija omogoča večjo kontrolo svetlobe, hkrati pa so vam v našem studiu na voljo vsi dodatki za fotografiranje. Poskrbimo za primerno ozadje, osvetlitev in prijetno vzdušje. Ker se nam ni treba ukvarjati z vremenskimi razmerami in se svetloba ne spreminja kot naravna, je fotografiranje lahko ob tem učinkovitejše, saj nam prihrani čas s tem ko meritve svetlobe niso potrebne in tako lahko več časa namenimo modelu, ki ga bomo fotografirali.

Ne glede na to ali se boste odločili za fotografiranje na lokaciji ali v studiu, bomo skupaj naredili lepo foto zgodbo, katere se boste spominjali še dolgo časa. Naš izdelek vam bo pričaral nasmeh na obrazu in vas ob tem spomnil, da vsak trenutek šteje.

Profesionalni make up

Zaradi narave studijskega fotografiranja vam priporočamo, da ličenje prepustite profesionalnim rokam, ki bodo znale poudariti samo tisto, kar je potrebno. Na vašo željo lahko vizažistko priskrbimo tudi mi in ta bo na voljo tudi med samim fotografiranjem v našem studiu.

Kreativna scena

Fotografiranje v studiu nam omogoča lažjo kontrolo svetlobe in daljiši časovni razpon fotografiranja. Na voljo imamo različna ozadja in druge dodatke, ki jih lahko po želji, glede na vaše ideje, vključimo v sceno ali pa z njimi ustvarimo kaj kreativnega tudi med fotografiranjem.

Stiliranje oblačil

Pri izbiri oblačil vam lahko svetujemo, zato s seboj prinesite svoje najljubše obleke, mi pa vam jih bomo pomagali kombinirati in glede na končno podobo k obleki, izbrali tudi primeren make up. Poleg primernega izbora oblačil, pa je najbolj pomemebno, da se boste v njih tudi dobro počutili.

image
image
image
image
image
image

Končni izdelek

Leporello

Je ročno izdelana zloženka osmih fotografij, ki jo lahko postavite na polico, mizo ali v vaš najljubši kotiček. Ker zloženka ne zavzame veliko prostora, je zelo priročna tudi za trenutke, ko želite vaše poročne fotografije pokazati sorodnikom, saj jo lahko enostavno spravite tudi v torbico.

 

Paspartu

S paspartujem ročno uokvirimo vaše fotografije. Te so shranjene v ročno izdelani škatli, ki jo lahko kasneje dopolnjujete s fotografijami družinskega fotografiranja ali kakšnega drugega dogodka, ki vam je ljub in se ga želite spominjati.

Foto knjiga

Poročna foto knjiga je trendovska alternativa klasičnemu foto albumu. Shranjena je v lični, ročno izdelani škatli, iz naravnih materialov. Fotografije v njej so razvite na foto papir, naslovnico pa krasita gravuri z vajinim imenom.