POGOSTA VPRAŠANJA

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE

Koliko časa vnaprej naj rezerviramo termin?

01.

Za družinsko fotografiranje me lahko kontaktirate tudi kakšen teden pred željenim fotografiranjem, če ste fleksibilni glede termina, drugače pa čimprej.

Kako poteka fotografiranje?

02.

Fotografiranje poteka zelo sproščeno, brez pretiranega poziranja. Vse, kar morate narediti je to, da ste to, kar ste, se sprostite in uživate.

Kako naj se oblečemo?

03.

Pri izbiri oblačil bodite pozorni na to, da se v njih dobro počutite in da se lahko sproščeno gibate. Svetujem vam izbiro oblačil brez poudarjenih vzorcev ali napisov, v monotonih ter umirjenih barvah.

Kako pripraviti otroke na fotografiranje?

04.

Otrokom lahko pred fotografiranjem pojasnite, da gre za prijetno in zabavno izkušnjo. Če je možno, naj dojenčki in majhni otroci na fotografiranje pridejo naspani in siti. Priporočam, da sladkarije pustite doma, saj se otroci hitro umažejo, rajši si skupaj privoščite obisk slaščičarne po končanem fotografiranju.

družinsko fotografiranje traja od ene pa do treh ur, odvisno od izbranega paketa

Skrbi me, da otroci ne bodo sodelovali...

05.

Brez skrbi, fotografiranje bo zabavno in otroci bodo uživali. Skozi igro bomo ujeli njihov smeh in norčije.

Ali lahko s seboj pripeljemo tudi ostale družinske člane, hišne ljubljenčke?

06.

Seveda, dedki in babice, prav tako tudi hišni ljubljenčki, so vedno dobrodošli. Prosim vas le, da me pred fotografiranjem o tem obvestite, saj je za vsakega dodatnega člana potrebno doplačilo.

POROČNO FOTOGRAFIRANJE

Koliko časa vnaprej morava rezervirati termin?

01.

Najbolj priljubljene sobote so rezervirane tudi več kot leto vnaprej, zato me kontaktirajta takoj ko imata potrjen datum poroke, oz. čimprej. Z veseljem se z vama spoznam tudi v živo, ob rezervaciji pa podpišemo tudi pogodbo.

Kako poteka fotografiranje?

02.

Običajno začnem fotografirati na pripravah neveste in ženina, oz. glede na vajine želje. Nato sem z vama in vajinimi gosti skozi celoten dan, vse do razreza torte oz. po dogovoru. V svoj objektiv ujamem vse ključne trenutke vajinega dne, hkrati pa iščem zanimive detajle, pristne nasmehe in solze sreče.

Koliko fotografij bova dobila?

03.

Število fotografij je odvisno od vajinega izbranega paketa in števila ur. Vse oddane fotografije bodo skrbno pregledane in obdelane. Nekaj fotografij bosta prejela že dva dni po poroki, vse ostale pa v roku enega meseca.

Kaj pa fotoknjiga in podobno?

04.

Seveda, fotoknjiga je odličen spomin na tako pomemben dan. V spletni galeriji si bosta lahko izbrala svoje najljubše fotografije, katere bom vključila v poročno knjigo. Lahko pa si izbereta še druge izdelke - fotografije v paspartujih, škatle za shranjevanje...

PORTRETNO FOTOGRAFIRANJE z vama poteka sproščeno in spontano, za čas in lokacijo fotografiranja pa se dogovorimo že pred samo poroko.

Lahko najameva dva fotografa?

05.

Na poroki nikoli ne zmanjka trenutkov, vrednih da jih ujamemo s fotoaparatom. Seveda se lahko odločita za dva fotografa, to opcijo priporočam pri porokah, kjer priprave potekajo na ločenih lokacijah ali pa pri večjih porokah z velikim številom gostov.

Želela bi se poročiti v tujini. Si pripravljena potovati?

06.

Z veseljem! Zelo rada potujem in raziskujem nove kraje, prav tako pa imam izkušnje s fotografiranjem porok v tujini. Pišita mi in me presenetita s svojo izbrano lokacijo!

Kaj pa plačilo?

07.

Za rezervacijo vajinega datuma je potrebno plačilo are v višini 50% izbranega poročnega paketa.