V STUDIU ALI V NARAVI

Cake smash fotografiranje

za rojstni dan

Kaj je to cake smash? To je novi, zabaven način fotografiranja rojstnih dni vaših malčkov. Cake smash fotografiranje je v tujini priljubljeno že nekaj časa, z veseljem pa sporočam, da je sedaj na voljo tudi v mojem studiu v Ljutomeru.

Seveda lahko tovrstno fotografiranje izvedemo tudi v naravi, priporočam pa ga le v res toplih poletnih dneh, da malčke ne bo zeblo.

ZAKAJ CAKE SMASH FOTOGRAFIRANJE?

Vaši otroci ne bodo nikoli več tako majhni, zato je še posebej pomembno uvekovečiti njihovo radovednost, raziskovanje in posnemanje od malih nog.

Tortica in proste otroške roke, le kaj gre lahko narobe? Ob cake smash fotografiranju se zabavajo tako malčki kot njihovi starši. Fotografiranje poteka sproščeno, ob minimalistični sceni in z veliko smeha. Cake smash fotografiranje oziroma fotografiranje rojstnega dne poteka v mojem studiu ali v naravi. V studiu imam na voljo različna ozadja in druge dodatke za fotografiranje kot so stolčki, igračke, baloni,..

Družina Šajt se je že večkrat odločila za fotografiranje pri meni. Pri prvorojencu Izaku sta se mamica Karolina in očka Leon odločila za fotografiranje v naravi. Letos, ko je svoj prvi rojstni dan praznoval Jakob, pa sta se odločila za cake smash fotografiranje v studiu.

S Karolino sva se že pred fotografiranjem dogovorili za barvno paleto, pomagala pa sem ji tudi pri izboru oblačil za vse družinske člane. Torto so naročili sami, balone pa so prav tako prinesli s sabo.

Jakoba smo po cake smashu slikali še v banjici, kjer se je okopal, na koncu pa smo se vsi skupaj posladkali s tortico.

DELITE TO ZGODBO

sproščeno fotografiranje za najlepše trenutke

“Pustite mi, da za vas ustvarim nepozabne spomine.”

VEČ INFO

REZERVIRAJ TERMIN