druzinsko fotografiranje

druzinsko fotografiranje

TRENUTKI MINEJO,

FOTOGRAFIJE OSTANEJO!

Ne poznam mamice, ki še nikoli ne bi rekla:

“Kako prehitro teče čas!” In prav imajo.

Kljub temu, da se tega zavedamo, nas hitri tempo življenja in obveznosti kar posrkajo vase. Od umazanih plenic, do brisanja noskov in pranja blatnih oblačil…

Na srečo lahko danes z mobilnimi telefoni zajamemo cel kup spominov. Ampak kaj, ko se le redko najde priložnost, da se na fotografiji znajde cela družinica.

"NE ODLAŠAJTE!"

druzinsko fotografiranje

“Ko sva z možem dobila prvega otroka, sem si vedno govorila: “Saj se ne mudi, časa za fotografije bo še dovolj” in pa: “Zakaj bi zapravljala denar, dobre fotografije lahko naredim sama!”

Ko bi le takrat vedela, kako zelo se motim. Fotografij starejše hčerke imam sicer cel kup, ampak kaj ko so te ostale na mobilnem telefonu in niti ena ni dovolj dobra, da bi jo obesila na steno. Še bolj žal pa mi je, da nimam skoraj nobenih lepih fotografij, kjer smo vsi skupaj, ali kjer sva s hčerko sami.

Ko sva z možem izvedela, da prihaja drugi otrok, sva si rekla, da se to ne sme ponoviti. Sedaj namesto materialnih stvari in igrač, vsako leto investirava v naše družinske fotografije.

“Moj nasvet vsem mamicam: NE ODLAŠAJTE – ustvarite spomine danes!”

VEČ DOBRIH BESED PRETEKLIH STRANK

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE PO VAŠI MERI

V NARAVI

PRI VAS DOMA

V NAŠEM STUDIU

druzinsko fotografiranje
druzinsko fotografiranje
druzinsko fotografiranje

Najbolj priljubljeno je vsekakor fotografiranje družin v naravi. Lahko se odpravimo v gozd, na razgledno točko, na prostran travnik ali pa na kakšen kraj, ki je vam najbolj pri srcu. Po predhodnem dogovoru je možno rezervirati tudi lokacije po celi Sloveniji.

Družinsko fotografiranje pri vas doma priporočam predvsem mladim družinicam z majhnimi dojenčki. Vaš najmlajši družinski član se šele spoznava s svetom in zato mu bo doma vsekakor najbolj prijetno.

Odlična izbira za kreativne po duši. Družinsko fotografiranje v studiu nam omogoča kontrolo svetlobe in možnost fotografiranja tudi v slabem vremenu ali ko je zunaj že temno. Na voljo imamo različna barvna ozadja in druge dodatke, ki jih lahko vključimo v sceno.

poglejte si

NAJNOVEJŠE GALERIJE

druzinsko fotografiranje

3 KORAKI DO

PRELEPIH SPOMINOV

1. REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN – pišite mi na hello@vanessativadar.com in skupaj bomo poiskali najboljši termin

2. SKUPAJ NAREDIMO PLAN – pred fotografiranjem vam pomagam pri izbiri lokacije, stylinga in oblek

3. UŽIVAJTE V SPROŠČENEM VZDUŠJU in skupnih trenutkih s svojo družino. Za dobre fotografije posrkbim jaz!

REZERVIRAJ TERMIN

PRIJAZNE BESEDE MAMIC

"Želimo si, da bi nas Vanessa fotografirala tudi v prihodnje, saj so njeni izdelki res krasni, vedno si vzame veliko časa za nas, zelo lepo motivira male otročke (kar zna biti btw zelo zahtevno), je profesionalna, zelo prijazna in vedno pripravljena uresničiti vse želje stranke, kljub temu pa ve tudi vedno pravilno svetovati. Poleg tega vsega pa je v njeni družbi vedno prijetno, saj zna poskrbeti za sproščeno vzdušje, v katerem uživamo mali in veliki, da kar pozabimo na “tremo” pred objektivom. Vanesso priporočam vsem, ki cenite kvalitetne fotografije, dobro opravljeno delo z dodano vrednostjo, saj so njene fotografije vedno nekaj posebnega."

"S partnerjem nama je bil všeč njen profesionalen odnos, prijaznost in sproščeno vzdušje med fotografiranjem. Vanessa zna odlično prisluhniti željam glede fotografiranja, tako da so bile na koncu fotografije ravno takšne, kot sva si jih želela. Je dostopna in zelo prilagodljiva. Kasneje sva se odločila tudi za fotografiranje najinega novorojenca. Ujela nas je v našem domačem okolju, preživeli smo nekaj lepih uric, brez pritiska, sproščeno in brez stresa za dojenčka. Priporočam vsem, ki se odločate za profesionalno fotografiranje."

"Hvala Vanessa, da si bila z nami pri ovekovečanju najdražjih spominov, in sicer vse od življenja v trebuščku in do rojstva najinega sončka, ki je dejansko čudež življenja. Hvala za vso potrpežljivost in preživet čas z nami, saj so to spomini, ki živijo večno, tako da še enkrat hvala! *Poljubček od Juliana."

— Sabina

— Barbara

— Karolina

Z VAMI IN ZA VAS USTVARJAM NEPOZABNE SPOMINE

Moje ime je Vanessa

Res imam neverjetno srečo, da je mama nadaljevala tradicijo mojega dedka, ter vsa leta skrbno ujela naše družinske trenutke skozi objektiv.

Z veseljem pogledam te stare fotografije, ko sem bila še čisto majhna, najljubše pa so mi tiste, na katerih smo vsi skupaj. Prepričana sem, da bodo tudi vaši otroci znali ceniti ravno to. Ko bodo stari 20, 30, 40 let vam bodo hvaležni, da ste investirali v spomine, ki jim bodo ostali za vedno!

Veliko mamic mi reče, da se ne marajo fotografirati, ker niso fotogenične. Verjemite mi, to ni res! Leta izkušenj so me naučila, da je pri ustvarjanju družinskih fotografij najbolj pomembno to, da ste sproščene in vesele. Ta občutek vas olepša bolj kot kakršen koli make-up.

Zato se prepustite meni, ve pa preprosto uživajte v lepih trenutkih s svojo družino. Ne glede na to ali bom z vami ležala v travi, skakala in lovila oblake ali pa se z vašimi otroci igrala skrivalnice, tukaj sem, da ujamem vse te spontane trenutke.

druzinsko fotografiranje

IMATE

VPRAŠANJA?

Za vas sem pripravila BREZPLAČNI vodič, ki vam bo pomagal pri načrtovanju vašega družinskega fotografiranja. V njem boste našle cel kup informacij in odgovore na najbolj pogosta vprašanja:

Kako naj otroke pripravim na družinsko fotografiranje?

Kako se obleči? Katero lokacijo izbrati?

Kako poteka fotografiranje? Koliko časa traja?

BREZPLAČNI VODIČ

ZAČNIMO Z USTVARJANJEM SPOMINOV ŽE DANES

Za več informacij o paketih in cenah me kontaktirajte tukaj:

PIŠITE MI