DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE OB GOZDU

Družina Šajt

Karolina je mamica, ki budno spremlja vsak korak svojih otrok in pazi, da niti en pomemben dogodek ne zbeži mimo njih. Z družino Šajt se poznamo že dolgo, natančneje od poroke. Naše znanstvo se je krepilo ob prvem nosečniškem fotografiranju in vodilo do danes, ko smo postali že pravi prijatelji. Zato je fotografiranje z njimi še toliko bolj prijetno in sproščeno. Da bi se izognili poletni vročini, smo se tokrat odpravili v bližino gozda, kjer sta Karolina in Leon skupaj s svojima sinovoma tekala po travniku, pihala mehurčke in preprosto uživala v skupnih trenutkih.

Moja zgodba z družino Šajt sega že v leto 2015, ko sta se Karolina in Leon poročila. Njuna poroka je bila pravljična –  na eni moji najljubših lokacij, to so Lendavske gorice. Že na začetku naše poti smo stkali močno prijateljsko vez. Kasneje sta se Karolina in Leon oglasila pri meni v studiu, kjer smo naredili nosečniške fotografije, po rojstvu prvega sina pa še fotografiranje pri njih doma.

Z družino Šajt danes že redno sodelujemo – vedno me pokličejo za dogodke kot so rojstni dnevi, sveti krst ali pa za praznična fotografiranja. Vesela in hvaležna sem, da lahko opravljam delo njihove družinske fotografinje. Najlepše od vsega pa mi je to, da za takšnimi sončnimi dnevi ne ostanejo zgolj samo lepe fotografije in spomini, ampak tudi prijateljske vezi, tako s starši kot z njihovimi otroci.

Iščete družinskega fotografa v Pomurju?

Ali pa morda nekje drugje?

Lokacija: Prlekija

PIŠITE MI