DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE V NARAVI

Družina Balažič

Družina Balažič je bon za družinsko fotografiranje kupila na licitaciji Mestnega mačjaka, kjer svoja dela prispevajo različni slovenski umetniki. Na družinsko fotografiranje so se pripeljali kar iz Kranja, jaz pa sem jih popeljala na najlepši del Prlekije, Jeruzalem.

Na lepo, sončno popoldne smo se odpravili raziskovat naravo, hkrati pa smo se malo pobližje spoznali. Tako se je tudi mali Naj pred kamero hitro sprostil in se zabaval.

Še niste slišali za Mestni mačjak? To je zavetišče za muce, ki se nahaja v Kranju. Člani mestnega mačjaka pomagajo mucam najti svoj novi dom. Ker sem velika ljubiteljica živali sem bila zelo navdušena, ko so me z Mestnega mačjaka kontaktirali za sodelovanje.

Ker družinici Balažič naši kraji niso najbolj poznani, sem jim za lokacijo fotografiranja predlagala osrčje naše Prlekije, vinorodni Jeruzalem. Ta prelepa pokrajina je najbolj znana po vrhunskih vinih in odlični kulinariki. Ena izmed najlepših točk pa je zagotovo tudi dvorec in cerkvica Žalostne matere božje, ki stoji na vrhu Jeruzalema. Zgrajena je bila leta 1652. Cerkev je znana po sliki Matere božje, ki so jo prinesli križarji iz Izraelskega Jeruzalema. Kopija slike krasi glavni oltar v cerkvi.

Fotografiranje smo končali ob sončnem zahodu in skupaj obiskali še gostilno Taverna v Svetinjah, kjer je mlada družina preizkusila še tipično prleško kulinariko.

“Vanessa je definitivno presegla najina pričakovanja. Všeč nama je bil njen sproščen pristop. Počutila sva se kot, da sva v družbi nekoga poznanega. Popolnoma brez treme. To je čutil tudi najin sinček saj je v slikanju užival. Všeč nama je bilo, da so fotografije povsem spontane in zato izžarevajo še toliko več energije, ljubezni in so povsem pristne. Vanessa pa zelo prijazna, topla oseba. Vidi se, da svoje delo opravlja z ljubeznijo, zato pa je tudi končni rezultat tako dober. Midva se sigurno še vrneva! Priporočava vsem.” Tadej

Iščeta fotografa za družinsko fotografiranje v Jeruzalemu? Ali pa morda kje drugje?

Lokacija : Jeruzalem, Prlekija

PIŠITE MI