SPROŠČENO - BARVITO - NEPOZABNO

TRENUTKI MINEJO,

FOTOGRAFIJE OSTANEJO!

Edinstven dan, kot je vajina poroka, si zasluži tudi lepe spomine. Takšne, ki si jih bosta z veseljem ogledala tudi desetletja po poroki. Takšne, ki jih bosta z navdušenjem pokazala svojim otrokom in vnukom.

Če si želita pristnih, spontanih, čustvenih fotografij, potem je še kako zelo pomembo, da imata od sebi pravega fotografa. Nekoga, ki ne bo zgolj pritisnil na sprožilec fotoaparata, ampak osebo, ki ji lahko zaupata.

Z VAMI IN ZA VAS USTVARJAM NEPOZABNE SPOMINE

Moje ime je Vanessa

Moje poslanstvo je ujeti vajine najlepše trenutke na spontan in naraven način, brez pretiranega poziranja. Z vsakim parom se želim spoznati že pred poroko, kjer pokažem kako sproščeno poteka poročni dan z mano.

Vsakemu paru svetujem, da naj izbiri poročnega fotografa posvetita posebno pozornost, in da cena ni glavni kriterij. Predstavljajta si, da imata na vajin najlepši dan v življenju ob sebi nekoga, s katerim se ne ujameta. To je vajin dan, zato se obkrožita z ljudmi, ki vama nekaj pomenijo, ki so vama všeč in vama je všeč njihovo delo.

Če iščeta sproščeno, kreativno in nasmejano osebo, potem sta na pravi strani. Ne odlašajta in me kontaktirajta za več informacij.

POGLEJTA SI

NAJNOVEJŠE POROČNE GALERIJE

»Vsak trenutek najine poroke je bil ujet v čudovite fotografije.«

»Od najine poroke je minilo že 2 leti, ampak še vedno se spomniva vsakega detajla in odlične ekipe, ki je poskrbela za prelepe spomine. Še vedno čutiva pristen odnos, ki smo ga zgradili tisti dan. Neskončno sva hvaležna, da je prav Vanessa fotografirala najino poroko.«

- Polina & Kirill

3 KORAKI DO

PRELEPIH SPOMINOV

1. KONTAKTIRAJTA ME – pošljita sporočilo na hello@vanessativadar.com in preverita proste termine

2. SPOZNAJMO SE OB KAVI – pred poroko se skupaj dobimo v živo, kjer poklepetamo o vajini poroki in mojem pristopu dela

3. UŽIVAJTA NA SVOJ POROČNI DAN - pozabita na skrbi ter tremno pred kamero, za sproščene in spontano ujete trenutke bom posrkbela jaz!

PIŠITA MI