POLINA + KIRILL

POROKA NA BLEDU

Polina in Kirill prihajata iz Moskve. Prepotovala sta veliko lepih destinacij in za svoj poroko izbrala Bled. Poroka je bila na otoku v cerkvi Matere Božje. Sam prihod na otok je bil z dvema gondolama. Za povabljene je bila vožnja prav posebno doživetje. Svate je še posebej navdušila hoja po stopnicah do cerkvice na otočku, saj je Kirill nevesto na rokah prinesel po 99 stopnicah do vrha. Tisti, ki se hoče poročiti, mora uspešno opraviti to nalogo, pravi običaj, kar je Kirillu zelo dobro uspelo.

Njuna posebna želja je bila, da se iz mesta, kjer se bosta poročila, vidi gorovje. Pogled na jezero in alpe pa je ponujal več, kot sta pričakovala in tudi mene, kot poročno fotografinjo, je naravna kulisa navdušila. V grajski tiskarni sta si tudi Polina in Kirill natisnila svoj poročni document na staro Gutenbergovo leseno tiskarsko stiskalnico.

Poročno slavje je bilo v hotelu Kompas ob sproščeni glasbi in lepem ambientu. Svati so bili vsi iz Rusije. Vzdušje je bilo zelo sproščeno in veselo.

Polini in Kirillu sem hvaležna, da sta me izbrala za njuno poročno fotografinjo. Ponosna sem, da sem ju prepričala s svojim portofolijem.

"Vanessa je bila

prava izbira!"

"Od najine poroke je minilo že 2 leti, ampak še vedno se spomniva vsakega detajla in odlične ekipe, ki je poskrbela za prelepe spomine. Še vedno čutiva pristen odnos, ki smo ga zgradili tisti dan. Neskončno sva hvaležna, da je prav Vanessa fotografirala najino poroko.

Brez težav sva ji zaupala, kar je zelo pomembno, še posebej za nevesto. Vsak trenutek najine poroke je bil zajet v čudovite fotografije. Poročno galerijo sva dobila zelo hitro po poroki, kar naju je

zelo presenetilo."

Polina & Kirill

Moskva, Rusija

Cerkveni obred: Cerkev Matere božje na jezeru

Poročni dokument: Grajska tiskarna

Poročni šopek: Cvetličarna Rož'ca

Make-up: Anita Štular Mušič

Video: Petr Novak

Poročna obleka: @Zhannasaltova

Čevlji: Hoegl

Poročna torta: Slaščičarna Zima

Nakit: Zudina Alena

Prstani: Epl diamond

Šopek: @tanjalegat

Pogostitev: @vinoteka.smaragd

Iščeta poročnega fotografa za vajino poroko na Bledu? Ali pa morda kje drugje?

PIŠITA MI