SANJA + MATEJ

POROKA V PANONSKI VASI

Zagotovo ste že slišali za Panonsko vas, malo idilično vasico, idealno za miren oddih ali družinski vikend. Vse hiše so grajene v tradicionalni arhitekturi, z glineno ometanimi fasadami, strehe pa so pokrite s trstiko. Panonska vas je odlična lokacija za poročno slavje, s čimer se gotovo strinjata tudi Sanja in Matej, ki sta tukaj gostila svoje najbližje in uživala v nepozabnem poročnem dnevu.

Sanja in Matej sta me poklicala tri mesece pred poroko. Odločena, da me hočeta za svojo poročno fotografinjo sta bila že pred pogovorom po telefonu. Začutila sem, da bo naše sodelovanje nekaj posebnega. Bilo je kot bi se poznali že od nekdaj.

Lepo majsko jutro se je pričelo v mirnem vzdušju. Za dobrodošlico smo z nevesto in ženinom  skupaj spili kavo. Nato smo začeli s fotografiranjem poročnih detajlov in nadaljevali s poročno dekoracijo, za katero je poskrbela krasna Jagoda (Shabby house). Njena energija pri dekoraciji se je čutila po vsej Panonski vasi. 

Poroka Sanje in Mateja je bila vsekakor drugačna in zanimiva. Namesto prstanov, sta si ženin in nevesta nekaj dni pred poroko vtetovirala začetnice imen. Na obredu si torej nista izmenjala prstanov, ampak sta drug drugemu odvezala pentlji, ki sta prekrivali tatooje.

Ena izmed atrakcij na poroki je bil zagotovo Cadillac, s katerim sta se ženin in nevesta po obredu zapeljala naokrog in s katerim smo naredili čudovite fotografije. 

Še en namig – ko boste v Panonski vasi ne pozabite skočiti v Tešanovce po najboljšo čokolado v čokoladnico Passero.

 

Lokacija: Panonska vas

Cvetje in dekoracija: Vintage poroke Shabby house

Poročna obleka: Modni Atelje Kolenko

Make-up: Silvija Šimon

Video: Miloš Miloš

Iščeta poročnega fotografa za vajino poroko v Panonski vasi? Ali pa morda kje drugje?

PIŠITA MI