poletno družinsko fotografiranje

Družina Gjergjek

Za moje sodelovanje z družino Gjergjek je poskrbel Goran, ki je svoji Nini podaril bon za nosečniško fotografiranje. Po rojstvu sinčka Noaha sem mlado družino fotografirala na Sotinskem bregu na Goričkem, v bližini njihovega doma.

Sotinski breg je najvišji vrh Prekmurja, ki ponuja lepe razglede na severovzhodno Slovenijo, Avstrijo, Madžarsko in Hrvaško. Družinico sem fotografirala na tem idiličnem travniku, kjer so v sproščenem vzdušju nastale lepe družinske fotografije. Se že veselim naslednjega leta in njunega poročnega dne.

“Joooj hvala ti v prihodnje je to naša dolžnost, da imamo 1x na leto družinsko fotografiranje. Glej, da nas prosim vsako leto po slikaš ni primerjave z slikami kaj jih slikamo skozi leto… To si podarimo vsako leto od danes naprej. Vzpodbudila si nas in mi bomo druge tak smo se meli fajn, da smo še na deko pozabli kak praviš… bi si resno vsaka družina mogla vzeti čas za to. Mi si sigurno bomo navdušena sem in si predstavljam kak bo lepo, ko boma na stara leta si slike ogledala in zato je res vredno 1x na leto si vzet čas za to. Lp, Nina”

Iščete fotografa za družinsko fotografiranje v Prekmurju? Ali pa morda kje drugje?

Lokacija: Sotinski breg

PIŠITE MI